Over Petersen Keuken & Interieur

Wij maken ruimtes om te leven

Onze ambachtelijke meubelmakers vervaardigen unieke maatwerk keukens en meubels met passie en van hoge kwaliteit. Dat doen we met veelal natuurlijke materialen en aandacht voor details. Wij zien mogelijkheden in elke ruimte.

Neem contact op

Met een innovatief ontwerp sluiten wij naadloos aan op elke woonruimte. Wij creëren een tijdloze uitstraling en een comfortabele leefruimte. Natuurlijke materialen combineren we stijlvol en efficiënt. Zo ontstaat een tijdloze uitstraling en een functioneel comfort in elke ruimte.

Een vrijblijvend bezoek aan onze showroom is een uitstekende eerste kennismaking met ons bedrijf en vakmanschap. Maak nu een afspraak voor een persoonlijke afspraak.

WIJ ZIEN MOGELIJKHEDEN IN ELKE WOONRUIMTE

KEUKEN & INTERIEUR

Wij maken stijlvolle en comfortabele leefruimtes. Daarbij zoeken we de juiste balans tussen materialen, duurzaamheid en stijl.

Wij denken met u mee

Tijdens een persoonlijke kennismaking inventariseren wij uw wensen en denken we creatief mee in oplossingen.

Werken passend ontwerp uit

Zodra uw wensen duidelijk zijn, maken we een schetsontwerp, zodat u het eindresultaat in beeld krijgt.

Oog voor details

Onze ambachtelijke interieurbouwers zijn creatief en hebben oog voor vormgeving en detail. Onze passie ziet u terug in ons werk.

Duurzame materialen

Wij maken gebruik van natuurlijke en duurzame materialen. Het combineren van staal, hout, marmer, steen of beton zien we als een uitdaging.