Kast op maat laten maken

Kast op maat laten maken? Petersen Interieur vervaardigt hoogwaardige kasten op maat voor alle ruimtes in uw huis. Of het nu gaat om een kast voor uw woonkamer, keuken, slaapkamer, kantoor, zolder of andere ruimte, de meubelmakers van Petersen Interieurs maken het. Heeft u al gedacht aan een kledingkast op maat om een loze ruimte op te vullen? Of bent u op zoek naar inloopkasten op maat?

Onze ambachtelijke meubelmakers gaan graag aan de slag met uw wensen. Dit begint natuurlijk bij het materiaal, maar we schenken ook veel aandacht aan details. Een kast laten maken begint bij een innovatief ontwerp. Wij creëren een tijdloze uitstraling en een comfortabele leefruimte door de kast. Natuurlijke materialen combineren we stijlvol en efficiënt. Zo ontstaat een tijdloze uitstraling en een functioneel ontwerp voor iedere kast.

Enkele kasten op maat door ons gemaakt:

Inbouwkasten

Wilt u op een stijlvolle wijze bergruimte creëren in uw interieur? Wilt u beschikken over voldoende kastruimte, zonder losse kasten? Kies dan voor de stijlvolle inbouwkasten van Petersen Interieur. Wij vervaardigen inbouwkasten die een schat aan ruimte bieden en toch onopvallend zijn. Lees hier meer over inbouwkasten.

Kast op maat laten maken, hoe gaat dat in zijn werk?

Nadat u contact met ons heeft opgenomen om een kast op maat te laten maken, maken wij een afspraak voor een vrijblijvend bezoek bij u thuis of in onze showroom in Epe. Daar willen we graag voldoende tijd voor nemen. Na dit eerste gesprek maken we een schets met daarbij een prijsindicatie. Tijdens dit gesprek kunt u foto’s meenemen, denk ook aan de maatvoering. Dit kunnen we uiteraard ook ter plekke bij u opmeten. Daarna worden de offerte en het ontwerp verder uitgewerkt.

Kast laten maken: de productie

Na akkoord op de offerte gaan we over tot productie. We bestellen het gewenste materiaal en gaan starten met de productie van uw kast in onze werkplaats. Afhankelijk van de opdracht kan de kast ook op locatie op maat gemaakt worden. Uiteraard verzorgen wij de plaatsing/montage op vakkundige wijze, met voor u zo min mogelijk overlast.

Bouwen of verbouwen?

Heeft u bouw- of verbouwplannen? Neem dan van te voren contact met ons op. Wellicht dat er tijdens de bouw of verbouw al aanpassingen moeten worden uitgevoerd. Door dit tijdens de (ver)bouw al mee te nemen, kunnen kosten bespaard worden. Een kast op maat laten maken, dat kunt u overlaten aan Petersen Interieur!

Kasten op maat laten maken?

Een vrijblijvend bezoek aan onze showroom is een uitstekende eerste kennismaking met ons bedrijf en vakmanschap. Neem nu contact met ons op om een persoonlijke afspraak te maken, waarbij we de wensen en mogelijkheden om een kast of kasten op maat te laten maken op elkaar af kunnen stemmen.

Maak een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.

Stel uw vraag

  Ja, bel mij terug: (vul hieronder uw telefoonnummer in)

  Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens door Petersen Interieur

  Neem contact op

  Onder het genot van een bakje koffie bespreken we graag uw wensen. Dat kan bij u op locatie of in onze showroom aan de Hammerstraat 48-1 in Epe.

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

  T. 06 12 47 97 21
  E. info@peterseninterieur.nl

  Adresgegevens:
  Hammerstraat 48-1
  8161 PH Epe

  94f495f92a4b9aa1e7714db80856358e pinterest icono plana byfb grijs

  Start chat
  Hulp nodig?
  Hoi!

  Heb je een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp!
  Bel ons