Maatwerk keukens?

Wilt u een maatwerk keuken? Onze meubelmakers maken unieke keukens geheel op maat. Dit doen we met passie en kwaliteit is het uitgangspunt. Wij zien mogelijkheden in iedere keuken en laten u graag de mogelijkheden bij u thuis zien.

De keuken is door de jaren heen flink veranderd. Vroeger was het de plek om te koken, maar tegenwoordig heeft de keuken een andere functie gekregen. Het is een ontmoetingsplek geworden. Daarom is maatwerk steeds vaker nodig bij keukens. Niet alleen de inrichting, maar ook het materiaal speelt een belangrijke rol.

Enkele maatwerk keukens:

Maatwerk keukens laten maken

Allereerst gaan we graag met u om de tafel om de mogelijkheden voor uw keuken te bespreken. Daarna maken wij een innovatief ontwerp. Daarbij houden we rekening met comfort en een tijdloze uitstraling Een vrijblijvend bezoek aan onze showroom is een uitstekende eerste kennismaking met ons bedrijf en ons vakmanschap als het gaat om maatwerk keukens.

De mogelijkheden

Een keuken is een echte leefruimte. Daarom is het verstandig als u niet alleen voor een praktische keuken kiest, maar ook voor een keuken die gezien mag worden. Een keuken op maat die een stijlvolle uitstraling geeft of die ronduit indrukwekkend is door zijn hoogte van vloer tot plafond. Natuurlijk kunnen we ook apparatuur inbouwen. Altijd al gedroomd van een robuuste oven, Amerikaanse koelkast of wijnkoeler? Dit is uw kans: wij bouwen de apparatuur direct in. Wij maken:

 • Landelijke maatwerk keukens
 • Moderne maatwerk keukens
 • Strakke maatwerk keukens
 • Moderne maatwerk keukens
 • Klassieke maatwerk keukens

Integratie mogelijkheden

Heeft u wensen op het bied van multimedia? Ook dat is mogelijk. Denk aan TV’s, keukens en oplaadstations die naadloos in uw maatwerk keuken kunnen worden geïntegreerd. Naast de traditionele L- of U-keuken zien we langgerekte wandopstellingen aangevuld met een kook- of schiereiland steeds meer terugkomen. Het integreren van een keukentafel aan het kookeiland geeft een sfeervol effect.

Maatwerk keukens: uniek design

Onze meubelmakers hebben de keuken in het hart gesloten. De keuken speelt een ontzettend belangrijke in het interieur uw huis of bedrijf. Wij maken handgemaakte maatwerk keukens, hierin kunnen we onze passie volledig kwijt. Onze maatwerk keukens zijn uniek en stijlvol. Dit doen we door innovatief te zijn in het toepassen van de kleur en materialen.

Maatwerk keukens?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een maatwerks keuken? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek om uw droomkeuken te bespreken of kom een kijkje nemen in onze showroom en zie wat er mogelijk is voor uw keuken op maat.

Maak een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.

Stel uw vraag

  Ja, bel mij terug: (vul hieronder uw telefoonnummer in)

  Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens door Petersen Interieur

  Neem contact op

  Onder het genot van een bakje koffie bespreken we graag uw wensen. Dat kan bij u op locatie of in onze showroom aan de Hammerstraat 48-1 in Epe.

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

  T. 06 12 47 97 21
  E. info@peterseninterieur.nl

  Adresgegevens:
  Hammerstraat 48-1
  8161 PH Epe

  94f495f92a4b9aa1e7714db80856358e pinterest icono plana byfb grijs

  Start chat
  Hulp nodig?
  Hoi!

  Heb je een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp!
  Bel ons