Maatwerk meubels

Meubels op maat

Bent u op zoek naar een meubelmaker die een meubel kan ontwerpen en vervaardigen dat past in uw huidige interieur? Dan maken wij graag kennis. Wij vervaardigen unieke meubels op maat. Maatwerk van ontwerp tot en met afwerking. Staak uw zoektocht naar de ideale kast of de tafel die u in gedachten hebt. De meubels die in uw interieur passen, maken wij op maat voor u. Maatwerk meubels zorgen voor een interieur dat mooier is dan u verwacht.

Maak een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken

Van idee tot interieur

Maatwerk houdt bij ons dan ook meer in dan het leveren van meubels in bepaalde afmetingen. Wij maken het ontwerp namelijk ook op maat voor u. Ons creatieve en ervaren team heeft al veel soorten meubels op maat gerealiseerd. Vertel ons uw wensen en inspiratiebronnen. Deel uw favorieten met ons en droom hardop. Wij vertalen uw ideeën in een krachtig ontwerp voor moderne meubels op maat. Om u daarin snel en goed aan te voelen, komen we graag bij u langs. Zo kunnen we de ruimte inmeten en een optimaal ontwerp maken.

Om unieke meubels op maat te maken, is ambachtelijk vakmanschap nodig. Wij maken hierbij gebruik van verschillende duurzame materialen. Hout vormt vaak de basis, maar ook HPL, glas, beton, staal en marmer passen we toe. We maken ze strak en werken ze af tot in detail. Zodat u straks geen naden, randen, kieren en misschien zelfs geen handgrepen ziet.

Kom naar onze showroom in Epe om unieke meubels op maat of om ideeën op te doen.

Start chat
Hulp nodig?
Hoi!

Heb je een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp!
Bel ons