Meubelmaker Heerde

Op zoek naar een goede en professionele meubelmaker actief in Heerde? Petersen Keuken & Interieur staat voor u klaar. Wij maken keukens, inbouwkasten en andere meubelen op maat aan de hand van uw wensen. Onze meubelmakers hebben passie voor het vak en werken met oog voor detail, zodat u het meubelstuk krijgt waar u van droomt.

 

Onze showroom is gevestigd in Epe, slechts tien minuten rijden vanaf Heerde. Heeft u liever dat wij bij u langskomen? Geen probleem, ook voor een vrijblijvend gesprek komt onze meubelmaker graag naar Heerde.

Wilt u direct een afspraken maken? Bel dan naar 06 12 47 97 21 of stuur een mailtje info@peterseninterieur.nl.

Enkele meubels op maat door ons gemaakt:

Inspiratie en ontwerp

Wij luisteren graag naar uw wensen, het meubelstuk komt immers in uw woning te staan. Heeft u zelf inspiratie en ideeën? Laat het ons weten! Ook afbeeldingen uit een tijdschrift of van internet of een moodboard zijn van harte welkom. De meubelmaker komt naar Heerde om samen met u te kijken naar de mogelijkheden. Wij denken in oplossingen en zien mogelijkheden in elke woonruimte. Een tijdloze uitstraling en comfort staan daarbij centraal.

Aan de hand van uw wensen maken wij een schetsontwerp, zodat het voor u duidelijk is hoe uw keuken, inbouwkast of meubelstuk eruit komt te zien. Daarnaast krijgt u van ons een prijsindicatie, zo komt u later niet voor verrassingen te staan.

Gaat u verbouwen of bouwen? Het is verstandig om ons daar op tijd over in te lichten. Soms zijn er tijdens een verbouwing enkele aanpassingen nodig. Hier kunnen wij rekening mee houden, zodat u kosten bespaart.

Duurzaam maatwerk

Wij leveren maatwerk met een hoge kwaliteit. Onze professionele meubelmakers werken met veel duurzame materialen zoals hout, marmer, staal, beton en steen. Ook combineren wij deze materialen om tot het perfecte meubelstuk voor u te komen. Wij zoeken naar een goede balans tussen duurzaamheid, materialen en uiteraard stijl.

Meubelmaker op locatie in Heerde

Zodra uw meubel af is, maken wij met u een afspraak wanneer de meubelmaker in Heerde langskomt om uw meubel te plaatsen. In sommige gevallen wordt op locatie in Heerde uw meubel in elkaar gezet. Denk hierbij aan bijvoorbeeld uw inbouwkast. Uiteraard zorgt onze meubelmaker ervoor dat u hier geen overlast van ervaart.

Petersen Interieur: uw meubelmaker in Heerde

Zoals u heeft kunnen lezen, bent u bij ons aan het juiste adres als u een meubelmaker in de omgeving Heerde zoekt. Onder het genot van een bakje koffie bespreken we graag uw wensen. Dat kan bij u op locatie of in onze showroom aan de Hammerstraat 48-1 in Epe.

Maak een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.

Wat zeggen klanten?

Het is een prachtige kast geworden en de service was heel prettig! Goede prijs kwaliteit verhouding.

Marjolein Kraker De Avatar Marjolein Kraker De

Petersen heeft voor ons een stijlvol eiken badmeubel en wandkast gemaakt. We zijn erg tevreden over de snelle levering en het mooie resultaat.

Colin Pelleboer Avatar Colin Pelleboer

Petersen kitchen & interior has realized a beautiful kitchen for us. We are satisfied with the result and would do it again next time.

Cocky van Buren Avatar Cocky van Buren

Stel uw vraag

  Ja, bel mij terug: (vul hieronder uw telefoonnummer in)

  Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens door Petersen Interieur

  Neem contact op

  Onder het genot van een bakje koffie bespreken we graag uw wensen. Dat kan bij u op locatie of in onze showroom aan de Hammerstraat 48-1 in Epe.

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

  T. 06 12 47 97 21
  E. info@peterseninterieur.nl

  Adresgegevens:
  Hammerstraat 48-1
  8161 PH Epe

  94f495f92a4b9aa1e7714db80856358e pinterest icono plana byfb grijs

  Wij werken onder andere voor:

  Partners Petersen

  Start chat
  Hulp nodig?
  Hoi!

  Heb je een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp!
  Bel ons