Meubelmaker Heerde

Op zoek naar een goede en professionele meubelmaker actief in Heerde? Petersen Keuken & Interieur staat voor u klaar. Wij maken keukens, inbouwkasten en andere meubelen op maat aan de hand van uw wensen. Onze meubelmakers hebben passie voor het vak en werken met oog voor detail, zodat u het meubelstuk krijgt waar u van droomt.

 

Onze showroom is gevestigd in Epe, slechts tien minuten rijden vanaf Heerde. Heeft u liever dat wij bij u langskomen? Geen probleem, ook voor een vrijblijvend gesprek komt onze meubelmaker graag naar Heerde.

Wilt u direct een afspraken maken? Bel dan naar 0578-629 855 of stuur een mailtje info@peterseninterieur.nl.

Enkele meubels op maat door ons gemaakt:

Inspiratie en ontwerp

Wij luisteren graag naar uw wensen, het meubelstuk komt immers in uw woning te staan. Heeft u zelf inspiratie en ideeën? Laat het ons weten! Ook afbeeldingen uit een tijdschrift of van internet of een moodboard zijn van harte welkom. De meubelmaker komt naar Heerde om samen met u te kijken naar de mogelijkheden. Wij denken in oplossingen en zien mogelijkheden in elke woonruimte. Een tijdloze uitstraling en comfort staan daarbij centraal.

Aan de hand van uw wensen maken wij een schetsontwerp, zodat het voor u duidelijk is hoe uw keuken, inbouwkast of meubelstuk eruit komt te zien. Daarnaast krijgt u van ons een prijsindicatie, zo komt u later niet voor verrassingen te staan.

Gaat u verbouwen of bouwen? Het is verstandig om ons daar op tijd over in te lichten. Soms zijn er tijdens een verbouwing enkele aanpassingen nodig. Hier kunnen wij rekening mee houden, zodat u kosten bespaart.

Duurzaam maatwerk

Wij leveren maatwerk met een hoge kwaliteit. Onze professionele meubelmakers werken met veel duurzame materialen zoals hout, marmer, staal, beton en steen. Ook combineren wij deze materialen om tot het perfecte meubelstuk voor u te komen. Wij zoeken naar een goede balans tussen duurzaamheid, materialen en uiteraard stijl.

Meubelmaker op locatie in Heerde

Zodra uw meubel af is, maken wij met u een afspraak wanneer de meubelmaker in Heerde langskomt om uw meubel te plaatsen. In sommige gevallen wordt op locatie in Heerde uw meubel in elkaar gezet. Denk hierbij aan bijvoorbeeld uw inbouwkast. Uiteraard zorgt onze meubelmaker ervoor dat u hier geen overlast van ervaart.

Petersen Interieur: uw meubelmaker in Heerde

Zoals u heeft kunnen lezen, bent u bij ons aan het juiste adres als u een meubelmaker in de omgeving Heerde zoekt. Onder het genot van een bakje koffie bespreken we graag uw wensen. Dat kan bij u op locatie of in onze showroom aan de Hammerstraat 48-1 in Epe.

Maak een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.

Wat zeggen klanten?

  review rating 5  Petersen Interieur heeft bij ons een keuken op maat geleverd. Vanwege onze specifieke wensen en een onhandige hoek in de woning kwamen wij bij een “standaard” keukenleverancier niet verder. Pim is in staat om goed met de klant mee te denken en topkwaliteit te leveren. We zijn erg tevreden met de werkwijze en het uiteindelijke resultaat. Petersen Interieur kan ik aanraden aan iedereen die op zoek is naar maatwerk maar geen concessie wil doen in de kwaliteit.

  thumb Jaap-Peter Weerd

  review rating 4  Het is een prachtige kast geworden en de service was heel prettig! Goede prijs kwaliteit verhouding.

  thumb Marjolein Kraker De

  review rating 5  We wilden graag een inbouwkast in onze slaapkamer. Op basis van de geleverde offerte besloten we om meteen alle slaapkamers te voorzien. Het eindresultaat is prachtig geworden en team Petersen heeft net werk geleverd. Dus wat ons betreft is Petersen een aanrader.

  thumb Jeroen 'Bluesparkle'

Stel uw vraag

Ja, bel mij terug: (vul hieronder uw telefoonnummer in)

Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens door Petersen Interieur

Neem contact op

Onder het genot van een bakje koffie bespreken we graag uw wensen. Dat kan bij u op locatie of in onze showroom aan de Hammerstraat 48-1 in Epe.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

T. 0578-629 855
E. info@peterseninterieur.nl

Adresgegevens:
Hammerstraat 48-1
8161 PH Epe

Wij werken onder andere voor:

Open chat
Powered by
Bel ons