Over ons

Petersen Keuken & Interieur bestaat uit een team van creatieve allround meubelmakers
met gevoel voor ambacht, ruimte en stijl. Eigenaar Pim Petersen vertelt: “Onze passie? Mooie dingen maken.”

Missie

Pim Petersen is oprichter en eigenaar van Petersen Keuken & Interieur. Het bedrijf van deze gerenommeerd interieurbouwer bestaat sinds 2006. Inmiddels is zijn onderneming erg gegroeid. De medewerkers van Petersen Keuken & Interieur worden zelfs internationaal ingezet om meubels op maat te maken. Pim Petersen: “Waar onze opdrachtgevers ook zitten: wij vertalen wensen in een exclusief en onderscheidend ontwerp.  Het is onze missie om stijlvolle ruimtes te creëren waarin het prettig en comfortabel leven is. Daarbij zoeken we de juiste balans tussen materialen, duurzaamheid, stijl en budget. Zodat er altijd de beste en mooiste oplossing ontstaat in uw huis.”

Werkplaats

Vanuit de werkplaats in Epe worden de ambachtelijke meubelen voorbereid en vervolgens op maat gemaakt. Het leveren en plaatsen op locatie kan daardoor snel en efficiënt plaatsvinden. Dus heeft u een wens of wilt u advies voor meubels in uw keuken, woonkamer, slaapkamper, werkkamer of badkamer? Pim Petersen komt graag bij zijn klanten thuis. “Bij dit adviesgesprek meet ik de exacte maten in, maak vervolgens een tekening op maat en komt met een concrete offerte”, vertelt hij.

Showroom

Maar daaraan voorafgaand vindt er vaak ook een oriënterend gesprek plaats in de showroom in Epe. “Kom gerust eens bij ons aan. De koffie staat klaar!” Aan deze gesprekken kleven geen kosten, vertelt Pim Petersen. “Eventuele nieuwe opdrachtgevers vertellen mij dan wat ze precies willen. Ik inventariseer daarbij wat hun budget is en zal diverse materialen laten zien waar ik mee werk. Uiteindelijk rolt daar een globale prijs uit.”
Mocht echter blijken dat Petersen Keuken & Interieur daadwerkelijk ingeschakeld wordt, dan volgt het bovengenoemde adviesgesprek aan huis. Eén ding vindt deze veelgevraagde interieurbouwer daarbij van groot belang: “Willen graag voldoende de tijd nemen voor onze opdrachtgevers. Zodat uw wens resulteert in het beste ontwerp.”

Bouwen of verbouwen?

Neem dan in een vroeg stadium al contact met ons op. Tijdens de bouw moeten er misschien enkele aanpassingen worden uitgevoerd. Door Petersen Keuken & Interieur tijdens de (ver)bouw al mee te laten denken, kunnen eventuele extra kosten bespaard worden.

Wat zeggen klanten?

  5 star review  We zijn erg tevreden met de gemaakte kast. Goed werk geleverd.

  thumb Anja Wagenaar

  5 star review  Petersen heeft voor ons een mooie inbouw kast gemaakt. Pim denkt mee en komt met slimme oplossingen. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Goed bereikbaar en reageert snel op vragen.

  thumb Mathijs Nahuis

  5 star review  Petersen Interieur heeft bij ons een keuken op maat geleverd. Vanwege onze specifieke wensen en een onhandige hoek in de woning kwamen wij bij een “standaard” keukenleverancier niet verder. Pim is in staat om goed met de klant mee te denken en topkwaliteit te leveren. We zijn erg tevreden met de werkwijze en het uiteindelijke resultaat. Petersen Interieur kan ik aanraden aan iedereen die op zoek is naar maatwerk maar geen concessie wil doen in de kwaliteit.

  thumb Jaap-Peter Weerd
Start chat
Hulp nodig?
Hoi!

Heb je een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp!
Bel ons