Ruimtes

Keuken

De rol van de keuken is de laatste jaren sterk veranderd. Niet langer is de keuken een plek om te koken. Het is de ontmoetingsruimte in het huis geworden. Wij ontwerpen en maken unieke open keukens op maat. Daarbij gebruiken we natuurlijke materialen als hout, marmer, staal en beton.
Bijpassende inbouwapparatuur bouwen wij direct in, zodat de keuken compleet wordt opgeleverd.

Naast het koken zorgen wij ook dat alle multimedia op maat wordt ingericht. In de onze keukens kunnen TV’s, computers en oplaadstations naar wens geïntegreerd worden. Naast de traditionele L- of U-keuken zien we langgerekte wandopstellingen aangevuld met een kook- of schiereiland steeds meer terugkomen. Het integreren van een keukentafel aan het kookeiland geeft een sfeervol effect.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek om uw droomkeuken te bespreken

Bekijk portfolio

Woonkamer

Op zoek naar een uniek en op maat gemaakt meubel voor in uw woonkamer? Petersen ontwerpt en vervaardigt het. Uw woonkamer verbinden met uw keuken door een kamer en suite of sfeervolle eetkamertafel, stijlvolle kast of luxe Tv-meubel laten realiseren? Al uw woonwensen worden door onze meubelmakers vervaardigd. Wij zetten uw wensen om in een ontwerp. Comfort en stijl staan hierbij centraal. Samen met u zorgen we ervoor dat uw meubelwensen uiteindelijk resulteren in een uniek meubelstuk, een echte eyecatcher.

Van welke stijl u ook houdt, industrieel, Scandinavisch of landelijk, wij ontwerpen, schetsen en vervaardigen het voor u.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek voor een woonkamer waar u trots op bent.

Bekijk portfolio

Badkamer

De badkamer is de plek waar u de dag begint en tot rust komt in bad of onder de douche. Wij maken van uw badkamers een stijlvolle en comfortabele ruimte. Beweegvrijheid is zo’n belangrijk aspect. Dat realiseren we door efficiënte en slimme meubels in uw badkamer. Van kast tot wastafel. We maken gebruik van natuurlijke materialen die zeer duurzaam zijn. Uw badkamer moet passen bij uw woonstijl en zorgen dat wassen weer een feestje wordt.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek voor een badkamer waar u van geniet.

Bekijk portfolio

Slaapkamer

Een slaapkamer moet rust geven. Dat verbetert de nachtrust en zorgt dat u prettig wakker wordt. Wij vervaardigen stijlvolle inbouwkasten, inloopkasten, kledingkasten, nachtkasten en ladekasten op maat zodat al uw kleding netjes is weggewerkt in de ruimte.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek voor een slaapkamer die rust geeft.

Bekijk portfolio

Zolder

De zolder wordt vaak gebruikt als opbergruimte. Mooie schuifdeuren, stijlvolle plinten en subtiele handvatten zorgen voor een ruimtelijke zolder. Bij schuine wanden maken wij stijlvolle deuren voor het knieschot voor extra bergruimte. Voor elke opbergklus hebben wij een oplossing op maat.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek voor meer opbergruimte op uw zolder.

Bekijk portfolio

Wat kunnen we voor u betekenen?

Met een innovatief ontwerp sluiten wij naadloos aan op elke woonruimte. Wij creëren een tijdloze uitstraling en een comfortabele leefruimte. Natuurlijke materialen combineren we stijlvol en efficiënt. Zo ontstaat een tijdloze uitstraling en een functioneel comfort in elke ruimte of een kast op maat.

Een vrijblijvend bezoek aan onze showroom is een uitstekende eerste kennismaking met ons bedrijf en vakmanschap. Maak nu een afspraak voor een persoonlijke afspraak.

Neem contact op
Start chat
Hulp nodig?
Hoi!

Heb je een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp!
Bel ons