Luxe schuifwandkasten

Hoe vaak opent u op een gemiddelde dag een kast? En hoe intensief gaat u dagelijks uw schuifdeurkasten gebruiken? Grote kans dat u heel vaak spullen opbergt achter de schuifdeuren. U wilt daarom een luxe schuifdeurkast, die het nodige comfort biedt. Een kast die bovendien bij uw interieur past. Welkom bij Petersen Speciaalkasten!

Enkele luxe schuifwandkasten op maat door ons gemaakt:

Dáárom een luxe schuifdeurkast

Wij maken luxe schuifdeurkasten voor uiteenlopende ruimten in huis. Voor slaapkamers, werkkamers, zolders en bijkeukens. Overal waar spullen opgeborgen moeten worden. De luxe schuifdeurkasten zijn van hoge kwaliteit. Schuif de deuren maar eens open. Verderlicht en volledig geruisloos rollen de panelen opzij. Ze remmen automatisch af en komen onhoorbaar tot stilstand. Daarachter biedt uw luxe schuifdeurkast méér dan alleen veel ruimte. De binnenkast is voorzien van laden, roeden, rekken, manden, houders en andere hulpmiddelen. Zo bewaart u uw spullen overzichtelijk en veilig. De luxe schuifdeurkasten herkent u natuurlijk ook op het oog. De panelen zijn van hoogwaardig materialen. Hout, HPL, glas, spiegelglas, transparant kunststof: alles is mogelijk.

Kom naar de showroom!

Wilt u praktische opbergruimte combineren met een stijlvolle uitstraling? Wilt u jarenlang probleemloos gebruik maken van uw luxe schuifdeurkast? Kom dan langs en bespreek de mogelijkheden van een schuifdeurkast op maat.

Neem contact op

Onder het genot van een bakje koffie bespreken we graag uw wensen. Dat kan bij u op locatie of in onze showroom aan de Hammerstraat 48-1 in Epe.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

T. 06 12 47 97 21
E. info@peterseninterieur.nl

Adresgegevens:
Hammerstraat 48-1
8161 PH Epe

94f495f92a4b9aa1e7714db80856358e pinterest icono plana byfb grijs

Stel uw vraag

  Ja, bel mij terug: (vul hieronder uw telefoonnummer in)

  Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens door Petersen Interieur

  Start chat
  Hulp nodig?
  Hoi!

  Heb je een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp!
  Bel ons