Slaapkamer schuifwandkasten

Hebt u te weinig kastruimte in uw slaapkamer? Dan is het een goed idee om een schuifdeurkast te laten plaatsen. U beschikt dan over maximale opbergruimte! En u zult zien hoeveel mogelijkheden u bij Petersen Interieur hebt qua kleuren, indeling en materialen. Kortom: schuifdeurkasten voor slaapkamers met de gewenste uitstraling en gebruiksgemak.

Enkele luxe schuifwandkasten op maat door ons gemaakt:

Slaapkamer schuifdeurkasten op maat

Bij Petersen Speciaalkasten maken we uw slaapkamer schuifdeurkast op maat. Letterlijk op maat: zo groot of klein als u maar wilt. Veel mensen kiezen voor een schuifdeurkast van muur tot muur. Daarmee beschikt u ineens over een zee van ruimte. Kleding, schoenen, bedtextiel, sieraden: alles bergt u netjes op achter de deuren.

Voordelige en luxe kasten

U zult bij uw showroombezoek zien dat wij kasten in verschillende prijsklassen hebben. De kwaliteit is altijd hoog, en inmeten en monteren op locatie zijn altijd bij de prijs inbegrepen. En toch zijn de meeste mensen verrast als ons voorstel zien. Dat rekenen we ook u graag voor! In de showroom bespreken we eerst wat u precies wilt. We hebben namelijk heel voordelige basic slaapkamer schuifdeurkasten, maar ook luxe kasten. We maken als interieurbouwers zelfs schuifdeurkasten voor de slaapkamer met houten paneeldeuren… Laat u daarom eerst inspireren in onze showroom.

Neem contact op

Onder het genot van een bakje koffie bespreken we graag uw wensen. Dat kan bij u op locatie of in onze showroom aan de Hammerstraat 48-1 in Epe.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

T. 06 12 47 97 21
E. info@peterseninterieur.nl

Adresgegevens:
Hammerstraat 48-1
8161 PH Epe

94f495f92a4b9aa1e7714db80856358e pinterest icono plana byfb grijs

Stel uw vraag

  Ja, bel mij terug: (vul hieronder uw telefoonnummer in)

  Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens door Petersen Interieur

  Start chat
  Hulp nodig?
  Hoi!

  Heb je een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp!
  Bel ons