Inbouwkast slaapkamer

Inbouwkast slaapkamer laten maken? Petersen Interieur maakt inbouwkasten op maat voor in uw slaapkamer. Zorg ervoor dat u altijd voldoende ruimte hebt, door middel van een stijlvolle ingebouwde kast. Petersen Interieur maakt inbouwkasten met een schat aan ruimte en die naadloos passen in het design van uw slaapkamer. Een vak apart, maar dat kunt u gerust aan ons overlaten!

Enkele inbouwkasten op maat door ons gemaakt:

Inbouwkast slaapkamer op maat

U krijgt bij ons geen standaard inbouwkast. Onze inbouwkasten voor slaapkamers zijn altijd maatwerk. Wij maken inbouwkasten die helemaal opgaan in uw interieur en het maximale uit de beschikbare ruimte halen. Zo kunnen wij ook inbouwkasten maken voor bijvoorbeeld een onbenutte hoek in uw slaapkamer. Maar denk ook aan een royale inloopkast waarin u uw complete garderobe kwijt kunt. In veel slaapkamers kunnen inbouwkasten gemaakt worden van muur tot muur. Het voordeel? Het maakt uw slaapkamer niet optisch kleiner, de afwerking speelt daarin een grote rol.

Onze werkwijze

We gaan graag met u om de tafel om de mogelijkheden voor een inbouwkast op uw slaapkamer te bespreken. In een persoonlijk gesprek stemmen we de wensen en mogelijkheden op elkaar af. Uiteraard bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in onze showroom. Uiteraard kunnen we ook bij u langskomen, we kunnen dan ook direct de maten opnemen.

Vervolgens ontvangt u van ons een passend ontwerp en de offerte. Na akkoord op de offerte gaan wij in onze werkplaats aan de slag met de inbouwkasten voor uw slaapkamer. Zodra de productie is afgerond, zullen wij de inbouwkast plaatsen.

Vergroot uw comfort met een inbouwkast op de slaapkamer

Een inbouwkast op uw slaapkamer zorgt iedere dag voor veel comfort en plezier. Een mooie kast zorgt namelijk voor meer overzicht, netheid en orde. Er kan dus wel gesteld worden dat een inbouwkast rust brengt in de slaapkamer. Petersen Interieur zorgt voor een creatief ontwerp, want het oog wil natuurlijk ook wat. Wij maken gebruik van duurzame materialen die aansluiten bij de stijl van uw slaapkamer.

Inbouwkast slaapkamer laten maken

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een inbouwkast in uw slaapkamer? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek om de mogelijkheden bespreken of kom een kijkje nemen in onze showroom en zie wat er mogelijk is op het gebied van inbouwkasten.

Maak een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.
Start chat
Hulp nodig?
Hoi!

Heb je een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp!
Bel ons