Werkwijze

Nadat u contact met ons heeft opgenomen maken wij een afspraak voor een vrijblijvend bezoek bij u thuis of in onze showroom in Epe. Daar willen we graag voldoende tijd voor nemen.

Moodboard

Na dit eerste gesprek, waarbij wij een duidelijk beeld krijgen van uw wensen, maken wij een globale tekening of schets met een daarbij behorende prijsindicatie. Misschien heeft u zelf al een bepaald idee opgedaan bij de diverse woonbladen of via Pinterest. Neem eventueel foto’s of een moodboard mee. Vergeet ook de maatvoeringen niet.

Maatvoering

Mocht de eerste afspraak niet bij u op locatie plaatsvinden, dan gaan we bij een volgende afspraak de maatvoeringen exact opgemeten. Wij werken daarna het ontwerp en offerte verder uit.

In productie

Als u akkoord bent met de offerte gaan wij over tot het bestellen van het materiaal. Daarna starten we direct met het produceren van de opdracht in onze werkplaats. Zodra uw opdracht bij ons klaar is maken wij een afspraak wanneer er op locatie geplaatst kan worden. Afhankelijk van de opdracht kan de opdracht ook op locatie worden gemaakt. Uiteraard verzorgen wij de plaatsing/montage op vakkundige wijze, met een voor u zo min mogelijke overlast.

Tip

Gaat u bouwen of verbouwen?
Neem dan in een vroeg stadium al contact met ons op. Tijdens de bouw moeten er misschien enkele aanpassingen worden uitgevoerd. Door dit tijdens de (ver)bouw al mee te nemen, kunnen kosten bespaard worden.

Start chat
Hulp nodig?
Hoi!

Heb je een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp!
Bel ons