Meubelmaker Hattem

Petersen Keuken & Interieur is een meubelmaker in de buurt van Hattem. Wij zijn een bedrijf dat mogelijkheden ziet in elke woonruimte. Onze ambachtelijke meubelmakers werken met passie aan op maat gemaakte meubels om uw leefruimtes zo stijlvol en comfortabel mogelijk te maken.

U bent van harte welkom in onze showroom. Deze is gevestigd in Epe, niet ver van Hattem. In onze showroom kunt u inspiratie opdoen of een vrijblijvend gesprek aanvragen. Heeft u liever dat onze meubelmakers in Hattem bij u langs komen? Ook dat is voor ons geen probleem!

U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar 0578-629 855 of ons een mailtje te sturen op info@peterseninterieur.nl

Enkele meubels op maat door ons gemaakt:

Onze werkwijze

Wanneer de afspraak bij u thuis in Hattem is, zullen onze meubelmakers de maten voor bijvoorbeeld de inbouwkast of keuken op maat opnemen. Tijdens dit eerste gesprek bespreken we uw wensen, of u nou een keuken, kast, tafel of ander meubelstuk wil, wij denken met u mee. Heeft u zelf al inspiratie opgedaan? Laat het ons zien, ook als u niet zeker weet of het mogelijk is bij u in huis. Samen bedenken wij een creatieve oplossing.

Als wij uw wensen besproken hebben, maken wij tijdens het eerste gesprek gelijk een globale schets met daarbij een prijsindicatie. Vervolgens maken wij een officiële offerte, zodra wij akkoord hebben bestellen wij het materiaal. Wanneer het materiaal binnen is, gaan wij direct voor u aan de slag.

Uw meubels geplaatst in Hattem

Wij nemen contact met u op om af te spreken wanneer onze meubelmaker uw meubel komen plaatsen bij u in Hattem. Sommige stukken, zoals een keuken, worden op locatie in elkaar gezet. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u hier zo min mogelijk hinder van ervaart.

Duurzaam materiaal

Wij maken gebruik van kwalitatief goede en duurzame materialen. Deze materialen gaan lang mee en zo blijven uw meubels lang mooi. Wij gebruiken materialen zoals hout, staal, marmer, steen en beton. Het combineren van deze materialen zien wij als een mooie uitdaging!

Petersen Interieur: uw meubelmaker in Hattem

Zoals u heeft kunnen lezen, bent u bij ons aan het juiste adres als u een meubelmaker in Hattem zoekt. Onder het genot van een bakje koffie bespreken we graag uw wensen. Dat kan bij u op locatie of in onze showroom aan de Hammerstraat 48-1 in Epe.

Maak een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.

Wat zeggen klanten?

  4 star review  Petersen kitchen & interior has realized a beautiful kitchen for us. We are satisfied with the result and would do it again next time.

  thumb Cocky van Buren

  4 star review  Petersen keuken & interieur heeft een mooie keuken voor ons gerealiseerd. We zijn tevreden over het resultaat en zouden het de volgende keer weer doen.

  thumb Cocky van Buren

  5 star review  We zijn erg tevreden met de gemaakte kast. Goed werk geleverd.

  thumb Anja Wagenaar

Stel uw vraag

  Ja, bel mij terug: (vul hieronder uw telefoonnummer in)

  Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens door Petersen Interieur

  Neem contact op

  Onder het genot van een bakje koffie bespreken we graag uw wensen. Dat kan bij u op locatie of in onze showroom aan de Hammerstraat 48-1 in Epe.

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

  T. 0578-629 855
  E. info@peterseninterieur.nl

  Adresgegevens:
  Hammerstraat 48-1
  8161 PH Epe

  94f495f92a4b9aa1e7714db80856358e pinterest icono plana byfb grijs

  Wij werken onder andere voor:

  Partners Petersen

  Start chat
  Hulp nodig?
  Hoi!

  Heb je een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp!
  Bel ons