Keuken op maat

Wilt u een keuken op maat laten maken? Petersen Interieur is de specialist op het gebied van maatwerk keukens. Onze ambachtelijke meubelmakers vervaardigen unieke maatwerk keukens met passie en van hoge kwaliteit. In elke ruimte zien we mogelijkheden en daar gaan we graag mee aan de slag.

De keuken is al lang niet alleen meer een plek om te koken. Het is een ontmoetingsruimte in huis geworden. En daarmee is de rol van de keuken veranderd. Dat is een cruciaal uitgangspunt als we het hebben over maatwerk voor keukens. Materialen als hout, staal, marmer en beton spelen hierin een belangrijke rol.

Enkele keukens op maat door ons gemaakt:

Keukens op maat laten maken

Wij beginnen met een innovatief ontwerp voor uw keuken op maat. Hierbij scheppen we een tijdloze uitstraling en staat comfort hoog in het vaandel. Een vrijblijvend bezoek aan onze showroom is een uitstekende eerste kennismaking met ons bedrijf en ons vakmanschap. Keukens op maat laten maken, dat kunt u aan ons toe vertrouwen!

Apparatuur inbouwen?

Een keuken is een echte leefruimte. Daarom is het verstandig als u niet alleen voor een praktische keuken kiest, maar ook voor een keuken die gezien mag worden. Een keuken op maat die een stijlvolle uitstraling geeft of die ronduit indrukwekkend is door zijn hoogte van vloer tot plafond. Natuurlijk kunnen we ook apparatuur inbouwen. Altijd al gedroomd van een robuuste oven, Amerikaanse koelkast of wijnkoeler? Dit is uw kans: wij bouwen de apparatuur direct in. Wij maken:

  • Landelijke keukens op maat
  • Moderne keukens op maat
  • Strakke keukens op maat
  • Moderne keukens op maat
  • Klassieke keukens op maat

Mogelijkheden van een keuken op maat

Naast de keukenapparatuur die door ons ingebouwd kan worden in uw keuken op maat, kunnen wij ook multimedia inrichten. Denk aan TV’s, keukens en oplaadstations die naadloos in uw maatwerk keuken kunnen worden geïntegreerd. Naast de traditionele L- of U-keuken zien we langgerekte wandopstellingen aangevuld met een kook- of schiereiland steeds meer terugkomen. Het integreren van een keukentafel aan het kookeiland geeft een sfeervol effect.

Uniek design

Keukens hebben een speciale plek in het hart van onze meubelmakers. Want de keuken speelt een cruciale rol in het interieur van een woning. Als designers en makers van handgemaakte keukens kunnen we hier onze passie volledig in kwijt. Onze keukens zijn uniek en stijlvol door de vorm, kleur en materialen.

Moderne Keuken op maat laten maken?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een maatwerk keuken? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek om uw droomkeuken te bespreken of kom een kijkje nemen in onze showroom en zie wat er mogelijk is voor uw moderne keuken op maat.

Maak een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.

Stel uw vraag

Ja, bel mij terug: (vul hieronder uw telefoonnummer in)

Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens door Petersen Interieur

Neem contact op

Onder het genot van een bakje koffie bespreken we graag uw wensen. Dat kan bij u op locatie of in onze showroom aan de Hammerstraat 48-1 in Epe.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

T. 0578-629 855
E. info@peterseninterieur.nl

Adresgegevens:
Hammerstraat 48-1
8161 PH Epe

Start chat
Hulp nodig?
Hoi!

Heb je een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp!
Bel ons