Meubelmaker Gelderland

Bent u op zoek naar een meubelmaker in Gelderland? Petersen Interieur in Epe vervaardigt hoogwaardige meubels op maat. Onze ambachtelijke meubelmakers gaan graag met uw wensen aan de slag. Of het nu gaat om meubels voor in uw woonkamer, keuken, slaapkamer, kantoor of zolder, wij maken het voor u. Dit doen we met veelal natuurlijke materialen en aandacht voor details. In elke ruimte zien wij mogelijkheden. Als meubelmaker in Gelderland hebben wij al veel klanten mogen voorzien van maatwerk meubels.

Enkele meubels op maat door ons gemaakt:

Hoe gaan we te werk?

Allereerst gaan we graag met u om de tafel om kennis te maken en de wensen en mogelijkheden op elkaar af te stemmen. Wij denken graag creatief mee in oplossingen. Zodra uw wensen duidelijk zijn, maken we een schetsontwerp waarbij u het eindresultaat in beeld krijgt. Na akkoord op de offerte en het ontwerp gaan onze meubelmakers aan de slag. De productie wordt in gang gezet in onze werkplaats of eventueel bij u op locatie. Onze ambachtelijke interieurbouwers zijn creatief en hebben oog voor vormgeving en detail. Onze passie ziet u terug in ons werk. Bent u op zoek naar een meubelmaker in Gelderland die uw dromen waarheid kan maken? Neem dan contact met ons op.

Meubelmakerij Gelderland voor maatwerk

Als meubelmakerij in Gelderland zetten wij graag uw wensen om in maatwerk meubels. We maken graag kennis met uw dromen. Wij vervaardigen unieke meubels op maat. Maatwerk van ontwerp tot en met afwerking. Het resultaat is een interieur dat mooier is dan u verwacht. Heeft u bouw- of verbouwplannen? Neem dan in een vroeg stadium contact met ons op. Tijdens de bouw moeten er misschien enkele aanpassingen worden uitgevoerd. Door dit tijdens de (ver)bouw al mee te nemen, kunnen kosten bespaard worden. En zo kunnen wij voor u de beste meubels maken.

Wij zien mogelijkheden in elke woonruimte

Of het nu gaat om een keuken op maat, een tafel voor in de woonkamer, een badmeubel voor in uw badkamer, een inbouwkast in de slaapkamer of een bureau op maat voor op kantoor, geen vraag is ons teveel. In elke woonruimte zien wij mogelijkheden. Heeft u een specifieke wens? Leg het voor aan onze meubelmakerij en wij maken een passend ontwerp voor u.

 

Petersen Interieur: uw meubelmaker in Gelderland

Zoals u heeft kunnen lezen, bent u bij ons aan het juiste adres als u een meubelmaker in Gelderland zoekt. Onder het genot van een bakje koffie bespreken we graag uw wensen. Dat kan bij u op locatie of in onze showroom aan de Hammerstraat 48-1 in Epe.

Maak een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.

Wat zeggen klanten?

Super tevreden, kast is precies geworden zoals ik het me voorgesteld had, nogmaals bedankt Pim voor de fijne samenwerking!!

thumb m. de ruijter

Petersen Interieur heeft bij ons een keuken op maat geleverd. Vanwege onze specifieke wensen en een onhandige hoek in de woning kwamen wij bij een “standaard” keukenleverancier niet verder. Pim is in staat om goed met de klant mee te denken en topkwaliteit te leveren. We zijn erg tevreden met de werkwijze en het uiteindelijke resultaat. Petersen Interieur kan ik aanraden aan iedereen die op zoek is naar maatwerk maar geen concessie wil doen in de kwaliteit.

thumb Jaap-Peter Weerd

We wanted a built-in wardrobe in our bedroom. Based on the quote provided, we decided to provide all bedrooms immediately. The end result turned out beautiful and team Petersen just did some work. So as far as we are concerned, Petersen is highly recommended.

thumb Jeroen 'Bluesparkle'

Stel uw vraag

  Ja, bel mij terug: (vul hieronder uw telefoonnummer in)

  Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens door Petersen Interieur

  Neem contact op

  Onder het genot van een bakje koffie bespreken we graag uw wensen. Dat kan bij u op locatie of in onze showroom aan de Hammerstraat 48-1 in Epe.

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

  T. 0578-629 855
  E. info@peterseninterieur.nl

  Adresgegevens:
  Hammerstraat 48-1
  8161 PH Epe

  94f495f92a4b9aa1e7714db80856358e pinterest icono plana byfb grijs

  Wij werken onder andere voor:

  Partners Petersen

  Start chat
  Hulp nodig?
  Hoi!

  Heb je een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp!
  Bel ons