Inbouwkasten

Inbouwkasten op maat laten maken? Dan bent u Petersen interieur aan het juiste adres. Wij ontwerpen de perfecte kast voor uw ruimte. U maakt hierbij optimaal gebruik van de ruimte en heeft ook nog een stijlvolle kast.

Enkele inbouwkasten op maat door ons gemaakt:

Wat zijn de voordelen?

Een inbouwkast wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Dit zijn de voordelen in vergelijking met de reguliere kasten:

 • Perfecte aansluiting op de stijl van de kamer of het huis
 • Optimale benutting van de ruimte
 • Geen losse kasten in de ruimte

Design van inbouwkasten

Het design van de kast kunt u zelf bepalen. Elementen als materiaal, deurgrepen en afwerking bepalen de sfeer en design van de kast. Bijvoorbeeld een landelijke uitstraling met paneeldeuren, nostalgische handgrepen en warme kleur. Of wilt u toch liever een stoere kast met glanzende deuren, inbouwkast met schuifdeuren, verborgen scharnieren en push-to-open deuren? Heeft u onze moderne inbouwkasten al gezien? Kortom, al uw wensen kunnen wij verwerken in uw inbouwkasten.

Inbouwkasten keuken maken

Voor elke ruimte kunnen inbouwkasten op maat worden gemaakt. Het voordeel is dat elke centimeter benut kan worden, zo ook de keuken. De kasten kunnen van muur tot muur en tot aan het plafond gemaakt worden. Ook kunnen schuine wanden of trapgaten optimaal benut worden. Een kast kan ook gebruikt worden om de ruimte te scheiden. Door de kast verticaal in de ruimte te plaatsen krijgt u twee aparte kamers. Door de kast in de stijl van de ruimte te maken, creëert u eenheid. Door de kleuren, materialen en plinten krijgt u een compleet geheel.

Werkwijze

Heeft u interesse in een inbouwkast op maat? Maak gerust een afspraak bij u thuis of in onze showroom in Epe. Wij nemen uitgebreid de tijd voor u. Neem gerust foto’s, woonbladen of Pinterest borden mee als u al inspiratie heeft opgedaan. Na dit gesprek krijgt u een prijsindicatie.

Na akkoord op de offerte voor uw inbouwkasten, gaan wij voor uw aan de slag. We bestellen de materialen en gaan direct aan de slag met het produceren. Als het zover is maken wij een afspraak om inbouwkasten te plaatsen.

Tip!

Verbouwen of bouwen? Laat dit ons dan weten. Tijdens de bouw of verbouw zijn er soms enkele aanpassingen nodig. Door dit vooraf op te nemen kunnen er kosten bespaard worden bij het realiseren van de inbouwkasten.

Inbouwkasten laten maken

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van inbouwkasten op maat? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek om uw wensen te bespreken of kom een kijkje nemen in onze showroom en zie wat er mogelijk is.

Maak een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.

Stel uw vraag

  Ja, bel mij terug: (vul hieronder uw telefoonnummer in)

  Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens door Petersen Interieur

  Neem contact op

  Onder het genot van een bakje koffie bespreken we graag uw wensen. Dat kan bij u op locatie of in onze showroom aan de Hammerstraat 48-1 in Epe.

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

  T. 06 12 47 97 21
  E. info@peterseninterieur.nl

  Adresgegevens:
  Hammerstraat 48-1
  8161 PH Epe

  94f495f92a4b9aa1e7714db80856358e pinterest icono plana byfb grijs

  Start chat
  Hulp nodig?
  Hoi!

  Heb je een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp!
  Bel ons