Inbouwkasten keuken

Als u érgens in huis veel kastruimte nodig hebt, is het wel in de keuken. Servies, bestek, proviand, keukenmachines, pannen, receptenboeken, broodtrommels: u wilt het binnen handbereik hebben. Een in de keuken inbouwkast is daarom de ideale aanvulling op de ruimte in de keukenkastjes. En nog mooi ook!

Enkele keuken inbouwkasten op maat door ons gemaakt:

Geïntegreerde keuken inbouwkast

Petersen Speciaalkasten realiseert inbouwkasten voor keukens in alle stijlen. In feite ontwerpen en maken we een kastwand die naadloos aansluit bij uw interieur. En bij uw keuken. Zo kunnen we hetzelfde paneel toepassen als van uw keukenfront. De ene keer is de kast helemaal van hout, ambachtelijk vervaardigd met panelen en profielen. De andere keer is de inbouwkast gestuukt en voorzien van stoere eikenhouten deuren. Bij u wordt de keuken inbouwkast misschien even strak als uw greeploze keuken… Omdat wij als interieurbouwer een eigen werkplaats hebben, kunnen we alles maken wat we samen met u bedenken.

Apparatuur inbouwen?

Een keuken is een echte leefruimte. Daarom is het verstandig als u niet alleen voor een praktische inbouwkast kiest, maar ook voor een kast die gezien mag worden. Een kast die uw keuken een stijlvolle uitstraling geeft, of die ronduit indrukwekkend is door zijn hoogte van vloer tot plafond. Natuurlijk kunnen we ook apparatuur inbouwen. Altijd al gedroomd van een stoomoven, Amerikaanse koelkast of wijnkoeler? Dit is uw kans; wij bouwen ‘m meteen in. Meer weten over inbouwkasten voor uw keuken?

Maak een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.
Start chat
Hulp nodig?
Hoi!

Heb je een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp!
Bel ons