Landelijke inbouwkasten

Heeft uw woning een landelijk interieur? Dan kunnen we ons voorstellen dat onze landelijke inbouwkasten u zullen aanspreken. Ze sluiten aan bij uw favoriete woonstijl. Misschien houdt u echt van een nostalgisch interieur, of inbouwkasten in een jaren-dertig-stijl. Misschien kiest u voor de ongekunstelde eenvoud van het landleven, met noestige planken en houten handgrepen.

Enkele landelijke inbouwkasten op maat door ons gemaakt:

Landelijke inbouwkast op maat

In onze showroom geven we u een impressie van de mogelijkheden. De landelijke inbouwkasten die we u laten zien, zijn bedoeld ter inspiratie. Uiteindelijk komen we bij u thuis kijken en inmeten, waarna we een landelijke inbouwkast op maat ontwerpen. Het doel: een kast die helemaal opgaat in uw interieur. Een kast die precies past bij de architectuur van uw woning. Hebt u bijvoorbeeld traditionele paneeldeuren in huis en kozijnen met neuten en koplatten? Dan voeren wij deze stijl door in uw landelijke inbouwkast.

Vakkundig ingebouwd

In onze werkplaats kunnen we alle denkbare profielen en onderdelen (na)maken. Zo ontstaat een prachtige harmonie en is uw inbouwkast niet alleen een ruimtewonder, maar ook een blikvanger. En wat altijd weer opvalt: een kamer oogt ruimer met een grote, ingebouwde kast dan met een kleine losse kast! Wij kunnen uw kast zo inbouwen dat u alleen een normale muur ziet met daarin enkele deuren. Zo versterkt u de sfeer in uw landelijke interieur.

Kom naar onze showroom voor inbouwkasten in Epe om ideeën op te doen. Welkom!

Maak een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.
Start chat
Hulp nodig?
Hoi!

Heb je een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp!
Bel ons