Moderne inbouwkasten

Als u uw interieur in een eigentijdse stijl hebt ingericht, kiest u het liefst voor een moderne inbouwkast. Een inbouwkast die veel ruimte brengt in huis, zonder afbreuk te doen aan de uitstraling van uw interieur. Petersen Speciaalkasten maakt moderne inbouwkasten op maat. Dat wil zeggen: met een ontwerp, materiaalgebruik, maatvoering en afwerking die precies bij uw interieur past

Enkele moderne inbouwkasten op maat door ons gemaakt:

Een kast als strakke wand

Bij moderne inbouwkasten speelt minimalisme vaak een rol. Ofwel: een inbouwkast die oogt als een strakke wand met deuren. Rechte lijnen, vaak greeploze deuren en het ontbreken van onnodige details zijn veelzeggende kenmerken. Soms passen we moderne materialen toe, zoals hoogglans HPL of mat RVS. De ene keer ontwerpen we een onopvallende inbouwkast, de andere keer passen we expressieve kleuren toe. Moderne inbouwkasten zijn bij ons altijd kasten op maat.

Moderne inbouwkast voor elke ruimte

Het doel is een moderne inbouwkast die naadloos aansluit bij uw interieur. We kunnen de kast tussen twee rechte muren plaatsen. Maar waarom zou u niet de minder praktische ruimte benutten? Denk bijvoorbeeld aan opbergruimte met schuine wanden, scheve muren of ventilatiekanalen. De moderne inbouwkast onttrekt deze aan het oog. U krijgt er opvallend veel opbergruimte voor terug. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

Maak een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.
Start chat
Hulp nodig?
Hoi!

Heb je een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp!
Bel ons