Moderne inloopkasten

Waar begint en eindigt u de dag? Inderdaad. In uw slaapkamer of in de badkamer. Zo vaak als u zich aan-, uit- of verkleedt, zo vaak staat u ook voor de kast. Doe het gemakkelijker en creëer samen met Petersen Speciaalkasten een moderne inloopkast in uw slaapkamer.

Enkele moderne inbouwkasten op maat door ons gemaakt:

Overzicht over uw garderobe

De inloopkast, ook wel inloopgarderobe genoemd, biedt ruimte voor uw complete kledingcollectie. In één oogopslag overziet u uw kleding voor dit seizoen en – als de kast maar groot genoeg is – ook voor volgende seizoenen. Dat maakt moderne inloopkasten tot een ware luxe. U vindt hier snel uw outfit van vandaag, en voor de grote spiegel ziet u meteen hoe het staat.

Moderne inloopkasten op maat

De inloopkast is vooral functioneel. Maar daar is niet alles meegezegd. Wij ontwerpen en bouwen namelijk stijlvolle moderne inloopkasten, die passen in een modern of eigentijds interieur. Zo maken we gebruik van uiteenlopende materialen als glanzend HPL, glas, aluminium, RVS en natuurlijk hout. Met of zonder kleur. Onnodige details ontbreken in de moderne inloopkasten. Deuren en laden zijn vaak zelfs greeploos. Zo vergroot u de luxe van uw inloopkast, eenvoudigweg door het design. Wij maken elke moderne inloopkast op maat, afgestemd op uw wensen en uw smaak

Maak een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.
Start chat
Hulp nodig?
Hoi!

Heb je een vraag? Stel hem gerust via WhatsApp!
Bel ons